28. helmikuuta 2011

Iltahämärässä




Näin pimeitä hetkiä saa odottaa iltasella jo muutaman tunnin. Kiva niin. Näiden muhkeiden kinosten takana ja tässä tyylikkäässä iltavalaistuksessa sisko perheineen asuu jo uutta taloa. Ajattelin ensin kuvata taloa ulkoa ja mennä sisälle vasta kun tavarat ovat paikoillaan. Vielä ei nimittäin ole. 

Alimmassa kuvassa - ta daa - "kesämökkini", jossa yövyinkin jo muutaman onnistuneen yön. Pakkanen pysyi loitolla. Nukuin sikeästi. Mökki pitää sisällään tilavan vierashuoneen, upeimman saunan ikinä, wc:n ja suihkutilat. Nam.

25. helmikuuta 2011

Aurinkoa

Ihanasti on pilkahdellut auringon säteet nyt jo parin viikon ajan. Se tietää heti reissua lähikukkakauppaan. Tulee kukkahimo. Naamiaisten teemaan sopi tulipunaruusut. Sekaan vihreää ja tulppaaneita. Ostin raaka-aineet ja laitoin yhden viime viikonlopun vieraista töihin. Teklan. Niin taitavan.


22. helmikuuta 2011

Venäläiset naamiaiset







Tunnelmapalat menneeltä viikonlopulta. Puolison synttärit, joita vietettiin venäläisillä teemanaamiaisilla. Ai että, mitä hahmoja meillä pyörikään. Vieläkin naurattaa. 

8. helmikuuta 2011

Lähtikö mopo käsistä



Jos elämään kasaantuu ruuhkaa, blogi on se joka siitä ensimmäisenä kärsii. Niinhän se menee. Pahoittelen. Töissä sentään jo helpottaa, mutta kotona välttämättä ei. Ei, etenkin jos nurkkiin on katselemista. Paikat ovat täyttyneet ontelokuteesta.

Spotsin innoittamana tutustuin onteloon ja hihkuin siitä sitten muillekin. Yksi mukava lauantai ehdotin kimppatilausta Päivin kudepuotiin. Ja mopo lähti käsistä. Nyt täällä lojuu yhteensä 19 kiloa mustaa ja valkoista ekokudetta. Kunhan vain joku hakisi ja kutoisi pois. Luulen, että tästä tulee lelukorit koko kylän lapsille. Ja patalaput koko suvulle. Tyynyjä, vessan mattoja, pikkukoreja, jännetuppitulehduksia.

Ihanaa ruuhkaa ja kelpaa nyt pysyä kiireisenä. Lupaan myöhemmin esitellä tuotoksia koko 19 kilon edestä.  :)